Spring naar inhoud

De ‘M’ factor

Kuipers Consultancy ziet Mensen en hun Mogelijkheden als dé belangrijkste kracht & kritische succesfactor van organisaties en bedrijven: de M-factor. Dat betekent dat medewerkers plezier, enthousiasme, betrokkenheid en de juiste competenties moeten hebben om in een werksituatie succesvol te kunnen zijn. Om dit te bewerkstelligen ondersteunen wij – specialisten op het gebied van gedrag – medewerkers, teams en organisaties om beoogde doelstellingen te realiseren. Daarnaast begeleiden wij medewerkers op het gebied van re-integratie, zowel 1ste als 2de spoor en outplacement.

De kracht van Kuipers Consultancy is daadwerkelijk dié aandacht en energie geven die noodzakelijk is om mensen, en daardoor dus ook organisaties, in beweging te krijgen. Door onze pragmatische aanpak wordt een succesvolle en duurzame arbeidsrelatie tot stand gebracht waarbij meer rendement uit geleverde inspanning wordt gehaald.

Wij zijn in het bezit van het keurmerk ‘Blik op Werk’. Gemiddelde waardering opdrachtgevers 8,6. Blik op Werk is het kwaliteitsinstituut dat bijdraagt aan een leven lang gezond en met plezier werken, aan het werk blijven en werk verkrijgen.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: